Info

ehbo5

Duur

De praktijkcursus wordt in 3,5 uur gegeven. Dit kan 's ochtends, 's middags maar ook 's avonds of op zaterdag zijn.

Locatie

Gratis-EHBO.nl beschikt over een ruime locatie om de Eerste Hulp aan Kinderen cursus te volgen.

De lesruimte is rustig en biedt voldoende ruimte voor training. Mogelijkheden voor het verkrijgen van gratis koffie/thee in de pauze. Telefonisch goed bereikbaar vooraf en tijdens de cursus. Goede bereikbaarheid ook met openbaar vervoer (= bus) van de lesruimte met ruim voldoende parkeergelegenheid. 

Het adres:

Gratis-EHBO.nl
Worp Tjaardastraat 342
8602 XP SNEEK

Routebeschrijving

Lestijden: De avonden zijn van 18.45-22.15 

Beschikbare datums ziet u wanneer u de knop aanmelden drukt.

 

Kosten

De kosten voor een cursus Eerste Hulp aan Kinderen zijn € 120,-. Dit is inclusief het Theoriecertificaat, EHBO boekje, Oranje Kruis Certificaat, gebruik van les- en oefenmateriaal, ed.

De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de cursus voor individuele deelnemers!

Procedure

U meldt zich aan via de website door het aanmeldformulier in te vullen en aan te geven wanneer u de praktijkcursus wilt volgen. Het liefst meerdere dagdelen aanvinken zodat wij hier een dagdeel uit kunnen kiezen en wij dit wat gemakkelijker in kunnen plannen. Wilt u tegelijk met een vriend(in) of familielid, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen en zullen wij hier rekening mee houden. U krijgt een bevestigingsmail van uw aanvraag. Binnen 5 werkdagen krijgt u een definitieve uitnodiging voor een ochtend, middag of avond om de praktijkles te volgen. Tevens zit hierbij een factuur. Wanneer die betaling bij ons binnen is dan ontvangt u een boekje thuisgestuurd en krijgt u inloggegevens om de vragen online te beantwoorden.  Bij goedkeuring van de ingevulde vragen krijgt u van onze praktijkopleiders  via de mail het theoriecertificaat.  Nadat u geslaagd bent voor beide onderdelen ontvangt u van ons een geregistreerd certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen*.

*) Wettelijk verplicht voor gastouders

Locatie

Gratis-EHBO.nl

Worp Tjaardastraat 342
8602 XP Sneek
0515-412870

info@gratis-ehbo.nl

ehbb.jpg

Login